Werkwijze woning- & huisinrichting

Frank Fiers Totaal Interieurs geeft advies over het inrichten van uw huis of bedrijf. Dit advies voor uw huisinrichting gaat van het creëren van een gezellige zithoek tot het inrichten van een hele woning. Tevens begeleid ik de eventuele bouwkundige aanpassingen die daaruit voortvloeien. Ik help dus het hele huis mee inrichten: adviseren, realiseren en inrichten. En dit voor zowel de particuliere markt als de zakelijke markt.

Adviseren

Het (her)inrichten van uw huis begint met een eerste afspraak. Deze afspraak is uiteraard vrijblijvend en het liefst aan huis. Daar bespreken we uw wensen van uw woninginrichting. Bijvoorbeeld een nieuw interieur of verbouw/bouwplannen.

Het interieuradvies bestaat uit een plattegrond met aanzichten en ik maak mijn ideeën wat betreft het inrichten van uw huis kenbaar. Daarop volgt een advies voor de meubels, materialen, stoffering, kleuren en een verlichtingsplan.

Het gehele proces rondom uw huisinrichting neemt vaak meerdere afspraken in beslag. In een later stadium van het advies komt het vaak voor dat we afspraken maken met bijvoorbeeld een open haarden specialist of winkels om bepaalde meubels te bekijken.

Realiseren

Als we eenmaal een plan hebben voor uw wooninrichting en daar komen eventuele bouwkundige aanpassingen uit voort, dan kan ik deze voor u begeleiden. Ik vraag offertes aan, maak een planning en zorg ervoor dat het geheel wordt uitgevoerd zoals besproken. Ik werk met vaste onderaannemers waar ik veel ervaring mee heb.

Deze bouwbegeleiding is extra en geheel vrijblijvend. Ontstaan vanuit de vraag van de klant die graag voor alles één aanspreekpunt wilde hebben. Maar ook één aanspreekpunt wil behouden. Tevens met de zekerheid dat de gehele huisinrichting door vakmensen wordt uitgevoerd. Uiteraard kunt u gedeeltes of het geheel zelf verzorgen.

Huis of kantoor inrichten

Frank Fiers Totaal Interieurs ontzorgt, ook op het gebied van uw huis of kantoor inrichten. Frank Fiers levert ook de meubels en de verlichting, hangt de gordijnen op, verzorgt alle raambekleding en stoffering. Kasten worden geplaatst. Verlichting wordt opgehangen. En apparatuur wordt aangesloten.

Tip

Vooral bij nieuwbouw en verbouw is het verstandig om zo vroeg mogelijk te starten met een interieurplan. Schakel mij direct na de schetsfase in. Op dat moment kunnen we alle interieurwensen nog optimaal invullen en eventueel het ontwerp aanpassen. En dit zal u uiteindelijk veel kosten op uw woninginrichting besparen.

Prijs

De prijs voor het inrichten van uw woning of kantoor varieert. Dit is uiteraard afhankelijk van uw wensen en voorkeuren en deze kan ik benoemen tijdens een eerste afspraak. Ik werk niet op uurbasis maar werk met een vast bedrag. Afhankelijk van uw wensen betreffende uw woningrichting wordt de prijs bepaald.