Frank Fiers

Interieurontwerper Frank Fiers is bekend met de verschillende hoeken van het werkgebied. Bouwkundig, ontwerp en het sfeervol maken van een ruimte. Dit zorgt voor een samenwerking waarin u begrepen wordt. Het resultaat: een ruimte waarin u zich prettig en thuis voelt.

Frank Fiers Totaal Interieurs biedt u het totaalpakket: van ontwerpen tot realiseren en inrichten. Waar nodig kunnen vakkundige, vaste onderaannemers worden ingeschakeld.

Frank Fiers

Frank is bouwkundig opgeleid maar heeft na de opleiding voor de interieurbranche gekozen. Deze bouwkundige opleiding komt als interieurontwerper nog dagelijks van pas bij het inrichten van woningen.

Als interieuradviseur heb ik inmiddels de nodige ervaring opgedaan. Na diverse opleidingen te hebben gevolgd, ben ik werkzaam in de branche vanaf 1990. Sinds 1995 houdt Frank zich bezig met het inrichten van huizen.

In januari 2007 is Frank voor zichzelf begonnen en is hij als interieurontwerper het bedrijf Frank Fiers Totaal Interieurs gestart. Hij is werkzaam vanuit zijn kantoor in de voormalige Gruyterfabriek in Den Bosch.