Ervaringen van klanten

Frank is zeer prettig in de omgang, is goed in zijn vak en komt zijn afspraken altijd na! Bij de renovatie van onze beneden etage heeft Frank heel veel bruikbare adviezen gegeven. Bij zijn eerste bezoek gaf hij meteen aan hoe de optimale looplijnen in ons huis zijn. Dit bepaalde vervolgens de verdere indeling van de ruimtes en gaf hij tips over bijvoorbeeld het aanpassen van muren, ramen en deuren. Met deze veranderingen zijn we nu heel blij. Frank probeerde ons altijd in contact te brengen met nieuwe ideeën en inzichten en gaf ons de tijd om hierover na te denken en het op ons in te laten werken. Als zijn voorstel voor ons niet paste, ging hij op zoek naar een alternatief. Dit resulteerde in meubels, stoffering en lampen die heel mooi zijn en beter bij elkaar passen dan wat we zelf hadden kunnen bedenken. Ook de begeleiding tijdens de verbouwactiviteiten was perfect. Daarbij hebben we gebruik gemaakt van zijn netwerk aan vaklui. Hij heeft ons echt ontzorgd!” Frank en Sandra

 

 

Wij kunnen van harte aanbevelen om Frank Fiers als interieur designer te overwegen voor uw (nieuwbouw) project. Wij hadden het geluk al heel vroeg in het project in contact met Frank te staan, waardoor hij actief mee kon denken bij de indeling van de ruimtes en het planen van het nodige meer/minderwerk. Frank is een goede luisteraar gebleken die altijd wist onze wensen om te zetten in prachtige ontwerpen. Zijn professionele houding, ervaring en vaardigheden in het ontwerpen van unieke en functionele ruimtes zijn zeer indrukwekkend. Daarnast beschikt hij over een groot netwerk van vakmensen die de gemaakte plannen op niveau uitvoeren. Dit alles maakt dat wij Frank zonder enige twijfel aanbevelen voor uw volgende interieurontwerpproject.

Stefanie & Hinrich, Engelen

 

 

 

“Wij hebben al twee keer de deskundige hulp van FF Totaalinterieurs ingeroepen voor advies over de inrichting van ons huis. Frank wist precies onze smaak te vertalen naar een totaal concept, en zijn begeleiding is zeer goed en betrouwbaar. Waar wij maar enigszins twijfelden wist hij ons te overtuigen en het resultaat is fantastisch!”

Francis en Michel

 

“Voor de compleet nieuwe inrichting van onze woning zochten wij contact met Frank Fiers. Frank wist prima naar onze wensen te luisteren en die te vertalen naar een samenhangend concept waarbij kleuren, meubelen en vloeren op elkaar werden afgestemd. Tegelijkertijd werden ook een aantal muren verzet en kasten ingebouwd waarvoor een kleine verbouwing noodzakelijk was die frank ook voor ons coördineerde en voortreffelijk wist te begeleiden. Onze tevredenheid leidde ook nog tot een her-styling van onze keuken . Frank Fiers verdiend wat ons betreft een warme aanbeveling voor een beter en mooier interieur.”

Fam. Baaijens, Boxtel

 

“Frank heeft enkele jaren geleden onze benedenverdieping naar volle tevredenheid gerenoveerd . Kwaliteit , service en een goed team heeft er voor gezorgd dat de omvangrijke klus binnen de aangegeven tijd klaar was. Frank heeft goed naar onze wensen geluisterd en zelfs na die jaren hebben we niet de neiging gehad om dingen te veranderen. Het is geen toonzaal, maar een warm ’thuis’ geworden.”

W. van Meurs, Rosmalen

 

“Voor de gewenste aanpassingen van onze woonkamer hebben we contact opgenomen met Frank Fiers. Hij heeft onze wensen meegenomen in zijn advies en met zijn enthousiasme en heel goed inzicht heeft hij een mooi geheel weten te realiseren waar wij nog steeds heel erg blij mee zijn “. Bij eventuele volgende veranderingen-verbouwingen zouden wij zeker weer contact opnemen met Frank.

Mevr. Verschure te Waalwijk

 

“Vertrouwd” Frank heeft een goede kijk op de mogelijkheden van de ruimtes en is ook zeer bereid naar jou als opdrachtgever te luisteren. Zijn zeer tevreden over zijn werk.

Dhr. van Vugt te ‘s-Hertogenbosch