Ervaringen van klanten

“Wij hebben al twee keer de deskundige hulp van FF Totaalinterieurs ingeroepen voor advies over de inrichting van ons huis. Frank wist precies onze smaak te vertalen naar een totaal concept, en zijn begeleiding is zeer goed en betrouwbaar. Waar wij maar enigszins twijfelden wist hij ons te overtuigen en het resultaat is fantastisch!”

Francis en Michel

 

“Voor de compleet nieuwe inrichting van onze woning zochten wij contact met Frank Fiers. Frank wist prima naar onze wensen te luisteren en die te vertalen naar een samenhangend concept waarbij kleuren, meubelen en vloeren op elkaar werden afgestemd. Tegelijkertijd werden ook een aantal muren verzet en kasten ingebouwd waarvoor een kleine verbouwing noodzakelijk was die frank ook voor ons coördineerde en voortreffelijk wist te begeleiden. Onze tevredenheid leidde ook nog tot een her-styling van onze keuken . Frank Fiers verdiend wat ons betreft een warme aanbeveling voor een beter en mooier interieur.”

Fam. Baaijens, Boxtel

 

“Frank heeft enkele jaren geleden onze benedenverdieping naar volle tevredenheid gerenoveerd . Kwaliteit , service en een goed team heeft er voor gezorgd dat de omvangrijke klus binnen de aangegeven tijd klaar was. Frank heeft goed naar onze wensen geluisterd en zelfs na die jaren hebben we niet de neiging gehad om dingen te veranderen. Het is geen toonzaal, maar een warm ’thuis’ geworden.”

W. van Meurs, Rosmalen

 

“Voor de gewenste aanpassingen van onze woonkamer hebben we contact opgenomen met Frank Fiers. Hij heeft onze wensen meegenomen in zijn advies en met zijn enthousiasme en heel goed inzicht heeft hij een mooi geheel weten te realiseren waar wij nog steeds heel erg blij mee zijn “. Bij eventuele volgende veranderingen-verbouwingen zouden wij zeker weer contact opnemen met Frank.

Mevr. Verschure te Waalwijk

 

“Vertrouwd” Frank heeft een goede kijk op de mogelijkheden van de ruimtes en is ook zeer bereid naar jou als opdrachtgever te luisteren. Zijn zeer tevreden over zijn werk.

Dhr. van Vugt te ‘s-Hertogenbosch